Sporttuin

Kinderen van Basisschool Het Startpunt kunnen na schooltijd sporten in de Haagse Sporttuin. Dit sportcomplex bestaat uit vier multifunctionele sportvelden, een klimmuur en twee gymzalen. Vrijwel iedere sport kan hier gespeeld worden.

Uw kind kan zich inschrijven bij onze gymmeester en bij het kantoor van de Sporttuin.

Doordat scholen, buurtinstellingen en sportverenigingen goed samenwerken kunnen we ervoor zorgen dat iedereen in de buurt de mogelijkheid krijgt om te sporten. We willen de kinderen uit onze wijk graag kennis laten maken met sport, zodat ze een gerichte keuze voor latere sportbeoefening kunnen maken.
Tevens is het natuurlijk dé mogelijkheid voor uw zoon of dochter om gezond met zijn of haar lichaam bezig te zijn!

De Sporttuin is een veilig afgeschermde omgeving zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer uw kinderen in de Sporttuin zijn.
We zien graag dat kinderen doorstromen van de Sporttuin naar een sportvereniging. Uiteraard helpen we graag bij het zoeken van de juiste vereniging.

In de vakanties of tijdens studiedagen voor leerkrachten, is de school gesloten maar de Sporttuin is dan gewoon open.
Kinderen die lid zijn van de Haagse Sporttuin, zijn dus ook in de vakanties van harte welkom!!!

Als u uw kind heeft ingeschreven dan verwachten wij dat uw kind ook elke week aanwezig is. Hij/zij wordt er dan ook op aangesproken als er zonder goede reden wordt verzuimd.
Als uw kind een keer echt niet kan vanwege ziekte of een andere goede reden, meld uw kind dan eenmalig af op 070-3882937, of bij meester Sebastiaan.

Verdere informatie is ook te vinden op:
www.sporttuinschilderswijk.nl
www.facebook.com/SporttuinSchilderswijk