Samen 10+

Logo_Samen 10+_CMYK
SAMEN10+
Samenwerken aan het beste onderwijs in de wereld

Het Startpunt is één van de scholen in de Schilderswijk en Transvaal die meedoen aan het project Samen 10+. Deze scholen werken sinds de zomer van 2011 samen aan het realiseren van een gezamenlijke droom: het beste onderwijs in de wereld geven aan leerlingen in een achterstandswijk. Deze scholen willen excellent onderwijs verzorgen opdat ‘onze leerlingen de allerbeste kansen krijgen in de rest van hun leven’.

Voor het Startpunt ligt de focus dit schooljaar op de invoering van PYP. Daarin vormen we samen met onze collega-school De Springbok een lerend netwerk. Met en van elkaar leren.

De scholen van Samen 10+ zijn: Het Galjoen, De Jan Ligthartschool, De Prinses Marijkeschool, De Van Ostadeschool, De PH Schreuderschool (SBO), De Springbok, Het Startpunt, De Voorsprong en De Zuidwalschool.

Meer informatie over Samen10+?
Ga naar: www.samen10plus.nl/