Groep 1 t/m 8

08.30 uur – 15.30 uur
08.30 uur – 12.30 uur

Continurooster en begeleid spel

We werken met een continurooster.
Alle kinderen blijven door het continurooster gratis over op school.
In de klas wordt er met de leerkracht geluncht. De lunch neemt uw kind zelf mee.

Daarna wordt er door sport- en speldocenten een programma van 30 minuten aangeboden. Kinderen krijgen elke week een programma, bijvoorbeeld balsporten, buiten spelen, creatieve activiteiten, lezen, etc., zodat ze in de middag weer fris en goed uitgerust beginnen aan het lesprogramma.

Regels bij het binnenkomen

Om 08.20 uur gaat de voordeur open en kunt u samen met uw kind wachten in de hal.
Om 08.25 uur gaat de eerste bel en kunnen de kinderen naar hun klas lopen. De kinderen van de groepen 1 en 2 worden door hun ouders naar hun klas gebracht. Daar zal de leerkracht hen opvangen.
Om 8.30 gaat de voordeur dicht, zijn alle kinderen in de klas en beginnen de lessen.