Privacy en gegevensbescherming

Op 25 mei zal de nieuwe Europese privacywet (de AVG) ingaan. Dit heeft ook gevolgen voor onze website en sociale media kanalen.

Dit betekent dat wij vanaf nu de volgende regels hanteren als het gaat om het noemen van namen en het plaatsen van beeldmateriaal:

* Er zullen alleen foto’s/filmpjes gepost worden waar leerlingen opstaan die van hun ouders actieve toestemming hebben gekregen.
* Onze ouders hebben altijd het recht om beeldmateriaal te laten wijzigen/verwijderen.
* Onze ouders moeten elk jaar opnieuw toestemming geven als het gaat om het plaatsen van naam en/of beeldmateriaal op onze website en Facebookpagina. Zij hebben het recht om dit op ieder moment aan te passen.

Door ons te houden aan deze regels, kunnen wij u gewoon op de hoogte blijven houden van alle bijzondere, leuke en leerzame momenten die wij met elkaar beleven op Het Startpunt!

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij juf Henrike
of meester Jim (onze mediacoach).